PIZZA BEPPE UTRECHT OOST

PIZZA BEPPE UTRECHT OOST Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 158 beoordelingen
13 mei 2021 om 6:32 Heerlijke pizza!
7 mei 2021 om 11:41 Hele aardige service, ook toen ik belde en vroeg of de bestelling vervroegd kon worden (ik had namelijk een verkeerd leveringstijd doorgegeven). Lekkere warme pizza's!
6 mei 2021 om 20:27 Te laat bezorgd
2 mei 2021 om 20:25 Ik heb nog nooit zn trieste ervaring gehad op thuisbezorgd.
29 apr 2021 om 23:53 Goede pizza maar wel prijzig
29 apr 2021 om 17:30 Eten is heerlijk, duurde alleen heel lang voordat de pizza er was. Mevrouw aan de telefoon was ontzettend aardig, pizza was wel het wachten waard.
28 apr 2021 om 10:46 Pizza was delicious. I would say it's the best Pizza in town! Unfortunately the delivery time was 1:30 hours. May be it was to bold to order a Pizza on Koningsdag. Nevertheless I will give it another try.
23 apr 2021 om 22:56 Pizza’s waren goed. Echter bestelling was veel te laat ontvangen. Dit bleek door thuisbezorgd zelf te komen.
22 apr 2021 om 21:10 Zeer goede en lekkere pizza. Jammer genoeg lagen alle toppingen in de hoek van de doos en dus niet meer op de pizza.
16 apr 2021 om 22:34 Heerlijke pizza
12 apr 2021 om 11:59 Pizza Beppe heeft ontzettend lekkere pizza! Het zijn wel slappe slices, maar dat weet ik voordat ik ga bestellen. Bezorging was zoals aangegeven
10 apr 2021 om 20:01 De bodem was heel zacht. Totaal niet krokant. Toppings waren lekker, maar jammer van de bodem.