PIZZA BEPPE UTRECHT OOST

PIZZA BEPPE UTRECHT OOST Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 166 beoordelingen
22 nov 2021 om 21:23 This place should not be hard to find…
30 jun 2021 om 20:32 Pizza was behoorlijk afgekoeld maar dit zal vooral aan thuisbezorgd en niet aan het restaurant gelegen hebben. Lekkere pizza, mooie toppings, beetje pretentieus qua ingrediënten, wordt niet helemaal ingelost. Aan de dure kant voor wat je krijgt.
11 jun 2021 om 7:30 Belabberd. 2,5 uur na plaatsen bestelling een koude pizza ontvangen.
2 jun 2021 om 22:59 Bezorging was 45 minuten langer dan verwacht. Vervolgens ontbraken de drankjes. Bezorger is daarvoor teruggegaan, en daarna kregen we gelukkig wel een extra drankje en sorry-bonnetje. Maar ik ben alsnog teleurgesteld.
29 mei 2021 om 21:50 Letterlijk 3 uur na te hebben besteld en 1,5 uur na de bestelling te hebben geannuleerd 3 ipv 6 pizza’s gekregen. Bezorger heeft twee uur moeten wachten, en krijgt per bestelling betaald. Hopelijk betalen jullie hem driedubbel!
29 mei 2021 om 20:32 Na te horen te hebben gekregen dat de bestelling pas na 2 uur geleverd zou worden bestelling geannuleerd.
13 mei 2021 om 21:44 Te laat, verkeerde pizza gekregen, zompige bodem... voor mij de eerste en de laatste keer. Succes!
13 mei 2021 om 6:32 Heerlijke pizza!
7 mei 2021 om 11:41 Hele aardige service, ook toen ik belde en vroeg of de bestelling vervroegd kon worden (ik had namelijk een verkeerd leveringstijd doorgegeven). Lekkere warme pizza's!
6 mei 2021 om 20:27 Te laat bezorgd
2 mei 2021 om 20:25 Ik heb nog nooit zn trieste ervaring gehad op thuisbezorgd.
29 apr 2021 om 23:53 Goede pizza maar wel prijzig